Om oss

Beauty & Spa Center är en yrkeshögskola för Hudvård & Spa. Vår hudterapeututbildning är en av de bästa i Sverige och vi är stolta över att vara den enda skolan i Sverige som erbjuder möjligheten att ta CIDESCO examen i både Hudterapi och Spa. Som en del av utbildningen gör våra elever praktik i vårt spa och beautycenter på Östermalm. Där kan vi erbjuda proffsiga elevbehandlingar till förmånliga priser.

Elevbehandlingar på vårt beautycenter

Hos Beauty & Spa Center kan du välja bland ett brett utbud av skönhetsbehandlingar som utförs av våra duktiga elever. Praktik är en viktig del i hudterapeututbildningen och därför har våra elever kontinuerligt praktik i våra salonger. Detta sker i form av elevbehandlingar där de får praktisera den teoretiska kunskapen. Hos oss kan du boka ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr och många andra skönhetsbehandlingar.

I vårt beautycenter i Stockholm praktiserar eleverna som befinner sig i den andra terminen i sin utbildning. Skönhetsbehandlingarna tar lite längre tid och priset är således lite lägre. I vårt Spa Center praktiserar eleverna som befinner sig i den tredje och sista termin i sin utbildning. Priset är lite högre än skönhetsbehandlingarna på vårt beautycenter eftersom eleverna nästan är färdigutbildade hudterapeuter och kan utföra behandlingarna snabbare.

Om du vill unna dig en prisvärd skönhetsbehandling är du varmt välkommen till vårt beautycenter i Stockholm!